|

Stitch

Stitch is een geweldige puzzelgame waarin je borduurwerken maakt op een speciaal raster. Je doel is om de vlakken van de levels zonder gaten vol te borduren om de Hoops te voltooien. Het is super ontspannend en leuk!

Met Stitch kun je prachtige borduursels maken van allerlei dingen, zoals landschappen, planten, dieren en nog veel meer. En weet je wat het beste is? Het is makkelijk om te leren, maar het is ook een uitdaging om echt goed te worden!

Je hebt duizenden levels om uit te kiezen, van makkelijk tot super moeilijk. Je kunt zelfs elke week een nieuwe Hoop proberen! En als je eenmaal een Hoop hebt voltooid, kun je het borduurwerk nogmaals spelen in de vrije borduurstand. Je kunt het helemaal aanpassen zoals jij wilt!

Oh, en we mogen de dagelijkse Shikaku-puzzels niet vergeten! Ze zijn echt uitdagend en geven je geen hints, maar als je ze oplost, voel je je echt trots op jezelf!

En het beste van alles is dat Stitch geschikt is voor iedereen in de familie, van jong tot oud. Dus waar wacht je nog op? Laat je creativiteit de vrije loop en begin met borduren in Stitch!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie