NFL, NFLPA en 2K Lanceren NFL 2K Playmakers


NFL, NFLPA en 2K Lanceren NFL 2K Playmakers Mobiel Spel

Ontdek het nieuwe gratis tactische kaartgevechtsspel voor mobiele apparaten vandaag nog!

C.J. Stroud, quarterback van de Houston Texans en de AP Offensieve Rookie van het Jaar 2023, is onthuld als het gezicht van het NFL 2K Playmakers spel.

De National Football League (NFL), de NFL Players Association (NFLPA) en 2K hebben vandaag NFL 2K Playmakers gelanceerd, een nieuw tactisch kaartgevechtsspel voor mobiele apparaten, ontwikkeld door Cat Daddy Games. Gebruikers die NFL 2K Playmakers downloaden en voor 7 mei 2024 een spelaccount aanmaken, ontvangen een speciale startbundel, inclusief een spelerkaart van C.J. Stroud, quarterback van de Houston Texans.

“NFL 2K Playmakers vergroot onze aanwezigheid op mobiele platforms en biedt NFL-fans een compleet nieuwe speelervaring,” zei Ed Kiang, vicepresident van videogaming bij de NFL. “We zijn verheugd om deze samenwerking met 2K – een bedrijf met een bewezen staat van dienst op het snijvlak van sport en gaming – tot leven te zien komen op mobiele apparaten.”

NFL 2K Playmakers stelt gebruikers in staat om NFL-spelerkaarten te verzamelen en het sterkste team samen te stellen voor aanval, verdediging en speciale teams. Dit gratis kaartgevechtsspel plaatst fans midden op het speelveld. Gebruikers kunnen hun stempel drukken door hun kaartcollectie te verbeteren terwijl ze verschillende spelmodi en functies in NFL 2K Playmakers ervaren, waaronder:

Rode Zone Drive Modus – In de Rode Zone Drive zijn de beslissingen op het veld van belang. Pas je NFL-kennis toe, roep strategische spelletjes op en kijk hoe je team presteert op het veld. Stel een aangepast team van NFL-spelerkaarten samen terwijl je de overwinning najaagt en beloningen verdient in verschillende regio’s.

Seizoen Modus – Bouw je droomteam en leid ze door een NFL-seizoen op weg naar een Super Bowl-overwinning. Doe mee aan een NFL-seizoen en verdien je plek in de play-offs met als doel Super Bowl-kampioen te worden.

Benut Echte NFL-Resultaten – Vanaf het komende NFL-seizoen 2024 kun je voorspellingen doen over aankomende echte NFL-wedstrijden om punten te scoren en kans te maken op in-game beloningen. Meer informatie is beschikbaar bij de start van het NFL-seizoen 2024-2025.

“Met NFL 2K Playmakers leveren we voetbalfans de kans om strategische beslissingen te nemen, hun droomteam samen te stellen en het veld te domineren, allemaal vanaf hun mobiele apparaten,” zei John Kim, vicepresident & algemeen directeur van mobiel bij 2K. “We zijn trots dat we NFL 2K Playmakers kunnen toevoegen aan ons steeds groter wordende mobiele portfolio in samenwerking met de NFL en de NFLPA.”

“NFL 2K Playmakers tilt gaming naar een hoger niveau met echte spelersgelijkenissen,” zei Ashwin Desai, svp van games, interactieve ervaringen en ervaringen bij OneTeam Partners

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie